کازئین مرک

2 سال قبل در تهران
    استانتهران
    نوع آگهیفروشی
    قیمت2,850,000 تومان
    برندمرک آلمان

کازئین (Caséine) پروتئین مخصوص شیر است. کازئین گونه‌ای پروتئین (فسفوپروتئین) است که در صنایع غذایی (به خاطر ارزش خوراکی و نیز عامل چسبندگی) و همچنین در پزشکی کاربرد دارد. نزدیک به ۸۰ درصد از پروتئین موجود در شیر گاو و پنیر از نوع کازئین است. برای تهیه این پروتئین، شیر گاو بی‌چربی را با اسید رقیق یا پنیرمایه عمل‌آوری می‌کنند، کازئین شیر ته‌نشین می‌شود. سپس ماده رسوب‌شده را صاف و خشک می‌کنند. پس از تولید، کازئین به شکل دانه‌ای یا کلوخه‌ای و به رنگ مایل به سفید تا زرد به دست می‌آید. هنگام تهیه اسید لاکتیک از شیر دست‌نخورده نیز مقداری کازئین به عنوان محصول فرعی تولید می‌شود. بیشتر تولید کازئین با رسوب اسیدی است. کازئین در آب و الکل نامحلول است ولی در قلیایی‌ها حل می‌شود. در شیر نیز به صورت سوسپانسیون است. از واکنش این ماده با هیدروکسید سدیم، کازئینات سدیم به دست می‌آید. از کازیین برای ساخت پلاستیک‌ها، چسب‌ها، آهارزدن کاغذ و پارچه، تولید رنگ‌های داخلی قابل شستشو و پرداخت و جلای چرم استفاده می‌شود.

کازئین
فسفوپروتئینی آب گریز با ساختار متخلخل و دارای
کازئین بیشترین –αs مقادیر زیادی پرولین می باشد. 1
نوع پروتئین کازئین موجود در شیر گاو بوده و به عنوان
یکی از بزرگ ترین آلوورژن های شیر گاو شوووناخته
می شود که واکنش های شدید آلرژیوووک را ایجوواد
می کند) 5(. تاکنون تلاش های زیادی به منظور
کاهش حساسیت زایی پروتئین های شیر گاو صورت
گرفته که شامل تعدادی از فناوری های فراوری مواد
غذایی مثل گلیکوزیلاسیون، تیمار حرارتی و هیدرولیز
آنزیمی می باشند ولی این روش ها تاکنون به طور
کامل موثر واقع نشده اند) 7(. مطالعات زیادی اهمیت و
نقش بارز تخمیر مواد غذایی توسط باکتری های اسید
لاکتیک مخصوصاً مواد غذایی لبنی را در کاهش
واکنش های آلرژی نشان می دهد)

این سایت هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد.
با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

گزارش مشکل آگهی

درخواست شما در حال پردازش است ، لطفا چند لحظه صبر کنید ....

آگهی های مشابه